ZSC’62 2 – Col. Boys 2

Vandaag mochten de mannen van het 2e naar Scharendijke. Nou ja mannen, vandaag meer de jongens. Coach Wim had een hoop werk verricht om überhaupt met 12 jongens aan de start te verschijnen. De volgende opstelling kwam eruit. Goal: Raymond, Verdediging: Chris, Stefan, Ad, Jordi, Middenveld: Roan, Robin, Martijn, Justin, Aanval: Tien, Ryan. Op een prima matje, maar met een behoorlijke zuudwesten wind, gelukkig stond de dugout op de goeie plek, werd er afgetrapt. Colijn starte goed, meteen op zoek naar het vijandelijke doel. In de 7e minuut een overtreding op de middenlijn. Dus alles in de 16, Ad achter de bal. Na een aanwijzing van de coach, bal hoog bij de tweede paal, nam Ad die bal perfect. Mooi gedragen door de wind belande de bal op het bolletje van Tien die de bal magnifiek diagonaal binnenkopte. Keeper volledig kansloos. 0-1. ZSC probeerde de wedstrijd te kantelen, hadden ook wel iets meer balbezit. Maar zoals al het hele seizoen staat het achterin als een huis onder leiding van Ad. In de omschakeling kon Colijn toch regelmatig gevaarlijk worden. 30e minuut, wissel, Maikel v Boxel voor Justin 33e minuut, weer eens een goeie onderschepping van Robin. Met een splijtende steekbal werd Maikel v Boxel alleen voor de keeper gezet. Ff de keeper foppen, balletje links zelf rechts er langs en toen was het doel leeg. Koud kunstje voor Maikel. 0-2. Met een 0-2 stand zochten de teams de kleedkamers op. Geen wissels in de rust, immers Justin stond prima te vlaggen. 2e helft begon zoals we de 1e geëindigd waren. Een goed gegroepeerd Colijn en ZSC wat nauwelijks tot kansen kwam. 55e minuut weer goed druk op de verdediging. Ryan ervandoor op de rechterkant, keurige voorzet op de uiteraard meegelopen Tien. Tien besliste de wedstrijd uiterst koel met zijn 2e van de middag. Punten in de tas. 0-3 ZSC geloofde het ook wel, het zat er niet in vandaag. Wedstrijd ging in een laag tempo naar het einde. Keeper Raymond moest nog één keer redden op een schot. Met wat meer finesse en fitheid van Colijn hadden ze er denk ik nog wel een paar kunnen maken. Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde. Colijn boekte toch een knappe overwinning. Met een verdediger en een middenvelder in de aanval werden er toch 3 in het mandje gelegd. 6 man uit de normale basis was niet aanwezig. Dit werd opgevuld met A-junioren. Het team heeft een prima prestatie geleverd en blijft zo lekker bovenin meedraaien. Bovenal wordt ritme gehouden voor de halve finale beker. Gefeliciteerd Boys!! Verslag door trouwe supporter die het toch wel koud had vanmiddag