Kruiningen 1 – Col.Boys 1

Col.Boys 1 behaalt eerste overwinning in de 3e klasse A.

Dat de boys naar Kruiningen waren gekomen om te winnen werd al gauw duidelijk. Na 18 sec kreeg Steffan de Looff een niet te missen kans, maar op een of andere manier gleed hij weg waardoor de bal naast ging. Na 10 minuten was het Kadar Abdullah die met een schot het doel wel trof 0-1. Door dat de Boys gingen verdedigen kon Kruiningen wat meer in de wedstrijd komen wat resulteerde in een doelpunt van de thuisploeg 1-1. In de 26ste minuut ging de achterhoede van de Boys in de fout daar werd door Kruiningen dankbaar gebruik van gemaakt 2-1. De felheid waarmee de Boys begonnen kwam weer terug en schoot Joeri Goulooze in de 34ste minuut de stand op 2-2 De resterende tijd tot aan de rust kregen beide partijen kleine kansjes maar de keepers hielden hun doel schoon zodat met 2-2 beide ploegen aan de thee konden. Na de rust ging een fel aanvallend Colijnsplaat van start. En werden door zowel de Boys als Kruiningen kansen gemist In de 58ste minuut bracht Steffan de Looff de stand op 2-3. De Boys lieten de thuisploeg zien dat zij niet voor niets naar Kruiningen waren gekomen. Door goed keeperswerk van de doelman van de thuisploeg en de pech dat schoten net naast gingen bleef de stand op 2-3. In de laatste 15 minuten kwam de thuisploeg toch nog op zetten Maar Leon hield zijn doel schoon. In de blessuretijd liet Joeri Goulooze zien dat de Boys van middag beter waren als Kruiningen hij schoot in de 93ste minuut de stand op 2-4.De Boys hebben vanmiddag laten zien dat zien dat zij best kunnen voetballen en de 2-4 was een terechte uitslag. Over Twee weken wacht de volgende krachtmeting dan spelen de Boys thuis tegen Kapelle.