Hoedekenskerke 1 – Col.Boys 1

Op Hemelvaartsdag stond de wedstrijd Hoedekenskerke 1 – Col.Boys 1 op het programma, meestal een lastige uitwedstrijd voor de Boys.

Na een gelijkopgaande eerste helft waarin beide ploegen kansen kregen om de scoren te openen, waarbij Niek de Pau voor de Boys de grootste kans kreeg maar net naast schoot, gingen beide ploegen rusten met een o-o stand.

Direct na rust kwamen de Boys op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Koen van Os en de Boys gingen door. Steffan de Looff ging goed door en legde de bal keurig terug op Raymond Rovers die de 0-2 op het bord schoot. Normaal gesproken zou de wedstrijd gespeeld zijn, maar bij de Boys heerst een 2-0 voorsprong complex want niet veel later kwam Hoedekenskerke op een 1-2 stand en dit was een eigen doelpunt van Rick de Pree. Na dit doelpunt was voor de Boys de wedstrijd over en liep Hoedekenskerke uit naar een overwinning van 3-2.