Col.Boys 1 – Domburg 1

Met nog 2 wedstrijden te gaan voor de winterstop stond vandaag de wedstrijd tegen Domburg op het programma. Deze wedstrijd diende gewonnen te worden om in het spoor te blijven van de beide koplopers, die deze zaterdag elkaar in een onderlinge ontmoeting troffen.
De Boys gingen met een goed gevoel deze wedstrijd in na de 4-6 overwinning vorige week tegen Apollo’69 , maar misten Steffan de Looff door een hamstringblessure zijn vervanger was Graham Holmes  die terugkwam van een schorsing.

De Boys kozen ervoor om de 1e helft tegen de harde wind in te voetballen. En kregen de eerste kans al in de 4e minuut , maar Raymond Rovers schoof de bal naast het doel. De Boys bleven het beste van het spel houden en in de 15e minuut kreeg Danny de Looff de kans om de Boys op voorsprong te schieten , maar ook hij faalde jammerlijk. Meestal als jezelf niet scoort dan doet de tegenstander het zelf wel en dat gebeurde dan ook. Domburg kwam er 1 keer goed uit en de Boys konden niets anders doen dan een overtreding te begaan net buiten de 16 meter. De laatste man ging achter de bal staan en via iemand in het muurtje veranderde de bal van richting en ging naast doelman Leon van Loon in het doel.
De Boys konden weer achtervolgen en in de 40e minuut kregen zij een uitgelezen kans toen Danny de Looff onderuit werd gehaald in de 16 meter. Raymond Rovers ging achter de bal staan , maar helaas voor de Boys hield de keeper van Domburg de bal , de Boys moesten nu gaan rusten met een o-1 achterstand.

Na de rust speelde de Boys met de wind in de rug , maar ook uitgespeelde kansen kwamen er weinig. Het moest komen uit een doodspel situatie en die kwam er ook. De Boys kregen in de 80e minuut een hoekschop te nemen. Raymond Rovers nam deze corner en plaatste de bal direct in het doel 1-1. Nu gingen de Boys op zoek naar de overwinning en die had er ook bijna ingezeten toen Job Nuijens ineens voor alleen voor de keeper stond , alleen raakte Job de bal niet goed en schoot tegen de keeper van Domburg op. Wat de Boys ook probeerde de overwinning kwam er niet en moesten de Boys genoegen nemen met een gelijkspel.

Voor de Boys had er deze middag zeker meer ingezeten , maar dan moeten de kansen beter benut worden. Door de overwinning van Lewedorpse Boys staan de Boys nu 5 punten achter op deze ploeg en zaterdag wacht de nummer 1 van de rangschikking ( Lewedorpse Boys ). Aanvang van deze wedstrijd is trouwens 14.15 uur