Col.Boys 1 – FC de Westhoek 1

Op zaterdag 9 november werd de wedstrijd Col.Boys 1 – FC de Westhoek gespeeld . FC de Westhoek geldt als in van de outsiders in deze klasse die zouden meedoen in de bovenste regionen , maar staat net als de Boys gewoon ook in de middenmoot van de 4e klasse A. Na de winst op Jong Ambon de week ervoor kwamen de Boys gemotiveerd aan deze wedstrijd.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd en werden in de eerste 15 minuten niet gevaarlijk, maar toen kreeg Koen van Os in balbezit en hij zette de Boys op een 1-0 voorsprong.

Lang konden de Boys niet genieten van de voorsprong , want FC de Westhoek kwam binnen 5 minuten weer op gelijke hoogte toen een voorzet via de lat terugkwam en via de kluts in het doel achter doelman Yuen terechtkwam.

In de 35e minuut kreeg doelman Raymond Yuen de bal in zijn handen , hij trapte de bal ver naar voren en Koen van Os gaf de bal het laatste zetje ( misschien had de bal wel direct in het doel gegaan). En zo gingen de Boys rusten met een 2-1 voorsprong

In de 2e helft moesten de Boys steeds verder terug , maar toch kregen zij in de 65e minuut nog een reuze kans , toen wederom Koen van Os de bal kreeg, hij omspeelde de keeper en leek te scoren , maar hij kreeg het voor elkaar om tegen de kleinste speler van het veld te schieten

De grootste held van de dag was eigelijk doelman Raymond Yuen , want in de 70e minuut kreeg FC de Westhoek een strafschop te nemen na hands in de 16 meter, maar doelman Raymond Yuen stopte de bal , maar ook was hij belangrijk in de 80e minuut toen hij nog een formidabele redding had.

Misschien was een gelijkspel in deze wedstrijd wel terecht geweest ,maar de Boys hebben in de 2e helft laten zien om met zijn allen te knokken voor de punten. En dat is iets om zeker trots op te wezen.

Op zaterdag 23 November wacht voor de Boys een uitwedstrijd in Brouwershaven tegen de gelijknamige club. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur .