Veere 1 – Col.Boys 1

Na twee weken winterweer mochten de Boys van het eerste weer aantreden voor de competitie. De tegenstander deze middag was niet de minste, het was de koploper in de 4e klasse A Veere. De Boys gingen met een gehavend team richting Veere, want in vergelijking met de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Patrijzen misten de Boys maarliefst 6 spelers door verschillende redenen.

Onder slechte weersomstandigheden, maar op een goed bespeelbaar veld begonnen beide ploegen aan deze wedstrijd. De Boys moesten vanaf het begin al achteruit, maar gezien de spelers was dat ook wel te verwachten. Al na 5 minuten in de eerste helft kreeg Veere de eerste kans, maar het net werd niet gevonden. Na 20 minuten werd de ban gebroken toen een speler van Veere vrij op kon rukken vanaf het middenveld. Deze speler werd niets in de weg gelegd en hij mocht vrij uithalen. Jesper Priester verwerkte de bal goed, maar de terugspringende bal kwam wederom bij een speler van Veere terecht. Ook hij kon weer vrij uithalen en de 1-0 binnenschieten.

Na dit doelpunt was er maar één ploeg die voor de winst ging en dat was de koploper. De Boys mochten blij zijn dat de ruststand maar 2-0 was, maar vlak na rust maakte Veere aan alle spanning een einde door de 3-0 op het bord te zetten. Col.Boys kon niet voor gevaar zorgen en Veere geloofde het wel. Zo werd het een hele lange tweede helft. De scheidsrechter besloot ook om geen blessuretijd bij te trekken waardoor de eindstand op 3-0 bleef steken.

Veere won deze wedstrijd terecht, en sommige mensen zullen zeggen dat je veel te veel spelers miste vandaag, maar dat mag geen excuses zijn voor de zeer matige vertoning. Sommige spelers gaven vandaag niet thuis in beleving en inzet. Als je volgende week weer deze inzet en beleving op het veld legt dan verlies je ook van laagvlieger MZVC. Hopelijk is er volgende week een beter resultaat in de thuiswedstrijd tegen MZVC.