JO13-Walcheren JO13-3

Zaterdag 11 maart gingen we op bezoek bij Walcheren.

Jammer genoeg kon onze keeper Luca er niet bij zijn, het baarde iedereen vooraf wel zorgen dat we onze betrouwbare sluitpost moesten missen.

De eerste 10 minuten kregen Timur, Nick en Jeroen een kansje, maar allemaal zonder succes. Na zo’n kwartier in de eerste heft kwam ook Walcheren steeds dichter bij ons doel en met 2 keer een afstandsschot kwamen ze dan ook in 5 minuten tijd op een 2-0 voorsprong. Vlak daarna belande een schot van Jeroen op de ligger, de rebound was voor Tim, maar die strande. Nadat Walcheren nog de 3-0 had gemaakt, passte Coen op Tim die nagenoeg van eigen helft op de keeper afging en hem met een schot rechts passeerde. Zo gingen we met een 3-1 achterstand rusten.

De eerste 10 minuten na rust gebeurde er niet veel. Na 15 minuten gaf Timur in de 16 voor op Jeroen die de 3-2 binnen schoot. Vlak erna schoot Jeroen na een combinatie met Tim net naast. En zoals we in de rust al zeiden leken we zeker niet met een verlies uit Vlissingen terug te moeten komen. Maar helaas, met een schuiver van afstand vloog de 4-2 erin. Vervolgens werd het, met een voor Nils onhoudbaar schot in het kruis, 5-2. Wij kregen nog wel enkele kansjes, toch was  het Walcheren die vlak voor tijd de eindstand op 6-2 bepaalde.

Jammer er zat zeker meer voor ons in, maar Walcheren was wat gelukkiger in de afronding.