Oktoberfest

Print Friendly, PDF & Email

28-10-17

Beste Vrijwilligers, Sponsoren, Leden en Supporters

Na de buitengewoon gezellige vrijwilligersavond van afgelopen jaar is besloten dit jaar weer een dergelijke avond te organiseren. En wat is een betere tijd voor een feestje dan Oktober, DE maand van het Oktoberfest.

We willen de avond rond half 7 starten met een maaltijd volledig in stijl, dus denk aan Bratwurst, Hänchen, Kartoffelsalat en niet te vergeten veel Pommes.

Dit alles gaat plaatsvinden in onze kantine die we op toepasselijke wijze gaan versieren/verbouwen tot een echte Bierstube. Het belooft een topavond te worden dus geef je snel op!!!!!

Het idee is om vrijwilligers en sponsoren(beide met partner evt) gratis uit te nodigen voor de maaltijd en wat versnaperingen en een ieder ander die het ook gezellig vindt vragen wij een eigen bijdrage voor het eten van 10 euro. Net als vorig jaar vragen we iedereen zelf te bepalen of je vrijwilliger bent zo kunnen wij niemand vergeten/overslaan en vorig jaar werkte dit prima.

Ivm met voorbereidingen graag opgeven voor 22-10!!!!!!

(eerder mag ook natuurlijk  )

Opgavemogelijkheden

Graag bij de opgave vermelden met hoeveel personen je komt en of je als vrijwilliger komt of een eigen bijdrage betaalt.

Mocht je een toepasselijke outfit in de kast hebben liggen trek hem zeker aan!

Opgeven kan op de volgende manieren:

Email; evenementenvoetbal@gmail.com

Telefoon; een berichtje naar 0613434352

In de bestuurskamer van de kantine ligt een lijst waarop je je naam enz. kunt invullen.