RCS 1 – Colijnsplaatse Boys 1

Print Friendly, PDF & Email

Verslag van de wedstrijd RCS 1 – Colijnsplaatse Boys 1, gespeeld op zaterdag 4 maart. Bron: www.vvrcs.nl

Nadat er vorig weekend genoten was van een fantastisch weekend met de 1e en 2e selectie in Madrid moest er vandaag aangetreden worden tegen Colijnsplaatse Boys. De heenwedstrijd was ternauwernood met 1-0 gewonnen. Sven was geblesseerd aan zijn kuit en werd vervangen door Joey. Geraldo en Lars speelde met het 2e mee.

RCS had veelvuldig balbezit, maar het tempo was te laag om de verdediging van Colijnsplaatse Boys te verontrusten. Ook de zeer slechte slaat van het veld werkte niet in het voordeel van RCS. Nadat Mervin al een keer met een afstandsschot de lat had geraakt, was het niet veel later toch raak. Marlo maakte de bal met zijn hoofd goed vrij en legde af op Yordi. Hij schoot de bal in de uiterste hoek knap raak 1-0. Ook Tim moest nog een keer handelend optreden toen de spits van Colijnsplaatse Boys plots voor hem verscheen. Maar Tim redde uitstekend. Hierdoor was de ruststand 1-0 in het voordeel van RCS.

In de 2e helft voerde RCS het tempo op en kon Colijnsplaatse Boys het niet meer aangelopen krijgen. Na een kwartier schoot Mervin een afgeslagen bal in de uiterste hoek binnen 2-0. RCS ging door en uit een moeilijke hoek schoot Nicky de bal uit een voorzet in één keer schitterend binnen 3-0. Niet veel later viel de mooiste goal van de middag. Na een prima aanval belandde de bal voor de voeten van Mervin. Van net buiten het zestienmeter gebied plaatste hij de bal met zijn binnenkant voet achter de kansloze keeper in de bovenhoek 4-0. RCS had er nog geen genoeg van en bleef doorgaan. Een steekbal van Mike werd door Mervin op waarde geschat. Hij schoot de bal prachtig tegendraads binnen 5-0. En vlak voor tijd was Mervin zijn tegenstander op snelheid de baas. Zijn harde voorzet werd door een verdediger van Colijnsplaatse Boys achter zijn eigen keeper gewerkt 6-0. Niet veel later floot de uitstekende scheidsrechter Schot voor het einde van de wedstrijd. Een goede 2e helft met een mooie uitslag. Zo wordt de druk op koploper Arnemuiden gehouden.

Opstelling: Tim, Derk, Yordi, Daniël (Johnno’70), Mike, Mourad (Darren’75), Nicky, Thomas, Joey, Marlo en Mervin
Doelpunt: Mervin Niemantsverdriet 3x, Yordi Nijland, Nicky van Merrienboer, eigen doelpunt.