Terugblik seizoen 2017-2018

Print Friendly, PDF & Email

Op zaterdag 16 juni werd het seizoen 2017-2018 afgesloten met een familiedag , als wedstrijdsecretaris wil ik graag terugblikken op het afgelopen seizoen.

Na de degradatie van het eerste elftal in het seizoen 2016-2017  van de 3e klasse naar de 4e klasse werd in eerste instantie gehoopt dat de Boys bij de eerste zes in de competitie zouden kunnen spelen en de start was ook best goed . Na de winterstop kwam er echter de klad in en werd er maar twee keer gewonnen en alleen ook nog in uitwedstrijden tegen Jong Ambon en Nieuwland . Het 1e eindigde dan ook op plaats 11. Volgend seizoen wacht een nieuwe uitdaging om iets hoger te eindigen.

Het 2e elftal begon in een rare competitie,  want voordat de competitie nog maar begon trokken zich  al 3 ploegen terug, en werd de competitie begonnen met nog maar 9 ploegen. Het 2e eindigde deze competitie op een mooie 5e plaats

Het 3e deed het wat betreft de senioren teams het beste , want zij werden achter kampioen Brouwershaven 2e , wat een mooi resultaat was.

Bij de jeugd waren er een najaarsreeks en voorjaarsreeks :

Col.Boys O17-1 begon in de voorjaarsreeks in de 4e klasse , maar al gauw bleek dat deze klasse iets te slap was en daar werden ze dan ook ongeslagen kampioen. Na de winterstop werden zij dan ook in de 3e klasse ingedeeld en ook daar deden ze het goed al zouden de resultaten anders zeggen, maar in een sterke competitie eindigde zijn op een 5e plaats

Col.Boys MO17-1  begon in de najaarsreeks als MO15-1 en eindigde op de 7e  plaats. Na de winterstop werd door het jeugdbestuur besloten om ze in te schrijven als MO17-1 mede doordat er iets oudere speelsters opnieuw lid werden. In de voorjaarsreeks werd dan ook een 10e plaats bereikt.

Col.Boys O15-1  speelde zowel in de najaarsreeks als voorjaarsreeks in de 4e klasse . In de najaarsreeks eindigde zij op de 2e plaats en in de voorjaarsreeks eindigde zij op de 3e plaats .

Col.Boys O13 -1 werd als zevental ingeschreven voor de Najaarsreeks en ook voor de Voorjaarsreeks. In de najaarsreeks eindigde zij op een 4e plaats en in de voorjaarsreeks op een 5e plaats.

Col.Boys O11-1 zat in een sterke competitie zowel in de najaarsreeks als voorjaarsreeks zij eindigde in de najaarsreeks op een 7e plaats en in de voorjaarsreeks op een 8e plaats.

Voor Col.Boys O9-1 en Col.Boys O7-1 werden geen standen vermeld , omdat het spelplezier voor de jeugd door de KNVB in deze groepen belangrijker word geacht dan de standen.

Namens het bestuur wil ik iedereen die zijn steentje heeft  bijgedragen om dit seizoen mogelijk te maken bedanken voor hun inzet voor de v.v. Colijnsplaatse Boys en een fijne vakantie toe wensen. Het seizoen 2018-2019 begint officeel op zaterdag 1 september met de eerste bekerwedstrijden. Hou u mail en website in de gaten  voor de aanvang van de eerste trainingen en de oefenwedstrijden.