Verslag FIOS 1 – Col.Boys 1

Print Friendly, PDF & Email

Na de gewonnen wedstrijd twee weken geleden tegen WFB , speelde de Boys wederom een uitwedstrijd tegen FIOS uit Achthuizen op Goeree Overflakkee. Deze ploeg had in de competitie nog geen enkel punt en de Boys mochten deze tegenstander zeker niet onderschatten, maar vooraf werd er al verteld door een aantal spelers dat er bij de tegenstander vijf spelers niet meer zijn en dat er een aantal van het tweede nu meededen. Dus  in de hoofden van de spelers was deze wedstrijd een makkie. 

En dat was in de wedstrijd wel te zien ook sommige spelers  haalde zeker hun niveau niet , al kwamen de Boys nog wel op een voorsprong toen Terrence Tazelaar de diepte werd ingestuurd en hij sneller was dan zijn directe tegenstander en ook nog eens de keeper omspeelde en de  0-1 op het bord zetten. Maar daarna kregen de Boys geen uitgespeelde kansen meer en werd FIOS steeds gevaarlijker , maar ook zij creeërde weinig kansen waardoor de ruststand nog met 0-1 voorsprong werd bereikt 

Na de rust werd de wedstrijd alleen maar slechter voor de Boys en je kon er op wachtte dat FIOS zou scoren en dat gebeurde dan ook . FIOS kwam in balbezit op het middenveld en schoot vanaf 25 meter de bal achter doelman Yuen . En wat er zoals vaker gebeurde kwamen de Boys ook nog op achterstand toen bij een pass vanaf rechts een aantal spelers stonden te dromen en de rechtsbuiten van FIOS kon hiervan profiteren en FIOS  zo de eerste overwinning van het seizoen bezorgde. 

De Boys hadden vandaag een collectieve offday en kunnen zich nu richten op de wedstrijd van volgende week die thuis is tegen koploper SKNWK 1. Aanvang 14.30 uur.