Verslag Kloetinge JO14-2 – W’dijk/Col.Boys JO14-1

Zaterdag 14 oktober speelden we uit tegen Kloetinge, waarmee we op een gedeelde 3e plek stonden. Onder het genot van een najaarszonnetje gingen we van start. Al snel kwam Jeroen in positie om te schieten, maar zijn poging ging net over. Na dik 5 minuten moest Luca in actie komen door, met een mooie redding, het schot van een doorgebroken Klusdurper te pakken. Kort daarna bracht Jeroen met een passje Timur in stelling die maar net over schoot. Na 20 minuten gaf Coen een schitterende dieptepass op Jeroen die de bal langs de keeper kon schuiven en zo Colijn op een 0-1 voorsprong zette.  Hoewel we Kloetinge behoorlijk onder druk konden houden was toch wel te zien dat we aardig aan elkaar gewaagd waren en kreeg Kloetinge ook kansen. Regelmatig moest Daan ingrijpen en 10 minuten voor rust wist Luca een poging die velen al geteld hadden op miraculeuze wijze nog te pakken. Maar 5 minuten voor rust wist de sterke Kloetinge spits toch te ontsnappen en de 1-1 binnen te schieten. Vlak voor rust konden Max en Jeroen nog op doel schieten, maar hun pogingen gingen net naast.
Zo gingen we rusten met het gevoel dat het mogelijk moest zijn de 3 punten mee naar Noord-Beveland te nemen. Maar na rust lukte het Kloetinge de druk op te voeren. Regelmatig doken ze voor Luca op die met zijn reddingen uitgroeide tot man van de wedstrijd. Maar ongeveer halverwege de 2e helft kon Kloetinge dan toch een kans met een lob verzilveren en kwamen ze op een 2-1 voorsprong. Als reactie daarop kwam Colijn nog wel met een slotoffensief, maar dat leverde uiteindelijk niets op.
Een spannende wedstrijd waarin vanaf het begin hard gewerkt werd en een gelijk spel de verhouding beter had weergegeven. Jammer, maar zo sluiten we de bekerpoule toch nog af met een mooie 4e plek.