Verslag st. SKNWK/DZC09 JO14-1 – st. Wdijk/Col.Boys JO14-1

Zaterdag 25 november gingen we in Dreischor op bezoek bij SKNWK/DZC.
We begonnen goed aan de wedstrijd, achterin had het centrale duo Daan en Jeroen de boel onder controle en het was wachten tot wij voorin wat kansjes kregen. Dat wachten duurde niet heel lang, want na zo’n 10 minuten werkte Timur, na een aantal goede combinaties, de 0-1 in het doel. Toen SKNWK 5 minuten later gelijk maakte uit een voorzet en weer vlak daarna vanaf de 16 meter de 2-1 binnenschoot leek er nog niet veel aan de hand. Ook toen ze 5 minuten voor rust de 3-1 maakten gingen we met een gevoel dat er nog mogelijkheden waren de kleedkamer in.
Dat gevoel werd al snel de kop ingedrukt toen SKNWK 5 minuten na rust weer scoorde en weer 5 minuten daarna de 5e binnenschoot. Nadat we regen en zon hadden gehad begon het nu te hagelen en toen het ook nog 6-1 werd zakte de moed in de schoenen. Een uitschot belande daarna zo voor de voeten van een aanvaller die simpel voor 7-1 kon zorgen. Toch bleven we nog proberen en na een combinatie met Jeroen bepaalde Timur de eindstand op 7-2.
Helaas weer geen punten, de eerste helft werd er goed gevoetbald maar de 2e helft te slordig waar de tegenstander goed van profiteerde.