Verslag st. Wdijk/Col.Boys JO14-1- Kloetinge JO14-2

De zon begon te schijnen toen scheidsrechter Bas op zaterdag 20 april de thuiswedstrijd tegen Kloetinge starte. Een tegenstander waar we aan het begin van het seizoen nipt van hadden verloren, dus er leken mogelijkheden te zijn om punten te pakken. Maar toch waren we geïmponeerd door de tegenstander die daarvan gebruik maakte en het initiatief pakte. Na zo’n 10 minuten wist hun snelle en sterke spits door te breken en de 0-1 koeltjes binnen te schieten. Ongeveer datzelfde deed hij en paar minuten later weer, waardoor we 0-2 achter kwamen. Colijn speelde in deze eerste helft te afwachtend en Kloetinge was veel feller.
Vlak na rust ging een prachtig afstandsschot van Adam maar net naast.
In de 2e helft ging het meer gelijk op, waardoor wij ook wat vaker in het doelgebied van Kloetinge geraakten en kansjes wisten te creëeren. Dit resulteerde nog wel in een doelpunt van Jeroen, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Daan en Thijs wisten de boel achterin goed op slot te houden waarmee de ruststand ook gelijk de eindstand was.
Op basis van het spel met name in de eerste helft een terechte overwinning van Kloetinge. Nu even een rustperiode ivm de vakantie en daarna 11 mei thuis tegen de Westhoek.