Voetbalschoenen te ruil/leen 28 september

Print Friendly, PDF & Email

Voor diegene die mij (nog) niet kennen : Ik ben Nicolette Graver, moeder van Maarten (JO 17) en verzorg al jarenlang het uitlenen van voetbalschoenen voor de Colijnsplaatse Boys.

We hebben diverse maten voetbalschoenen en een paar scheenbeschermers op voorraad om uit te lenen.

Ben je net begonnen met voetballen en weet je nog niet of het echt wat voor je is? Dan hoef je niet gelijk nieuwe voetbalschoenen te kopen, maar kun je ze een poosje van ons lenen.

Groeien je voeten zo snel dat je huidige voetbalschoenen misschien wat te klein zijn geworden, zijn je voetbalschoenen kapot gegaan of heb je nog geen tijd om nieuwe voetbalschoenen te kopen?

Ook dan kun je tijdelijk schoenen van ons lenen.

Het is uiteraard gratis! De schoenen zijn schoon als je ze mee krijgt, het enige dat we vragen is dat je ze ook weer schoon inlevert, maar dat lijkt ons logisch…

We zijn natuurlijk geen winkel en daarom afhankelijk van de huidige voorraad beschikbare voetbalschoenen…

Dus : mocht je zelf voetbalschoenen hebben die te klein zijn geworden en je wilt ze beschikbaar stellen aan de voetbalclub, dan kun je ze bij mij inleveren.

Wellicht kunnen we er iemand anders mee helpen.

Ook scheenbeschermers zijn welkom.

28 september zal ik van 9.00u tot 12.00u in de kantine zijn met voetbalschoenen. Mocht je voetbalschoenen nodig hebben, kom dan gerust langs!

Kun je zaterdag 28 september niet en wil je wel voetbalschoenen lenen?

Dan kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken.

Nicolette Graver

Zuid Kerkstraat 18 Colijnsplaat

Tel 0631644262

Email : nicoletteg@live.nl