Verslag LEBO/VVN/VVB O14-1 – Col.Boys-Wdijk O14-1

LEBO/VVN/VVB O14-1 – Col.Boys-Wdijk O14-1

afgelopen zaterdag moesten we tegen lebo voetballen. We moesten proberen te winnen om de kop positie in de competitie te behouden. De wedstrijd gaat beginnen. En zetten goed druk , maar lebo had op het middenveld telkens n vrij mannetje over . Na 20 min komen we wel op voorsprong door goed door gaan van cas (een gast speler) . Lebo was er niet van geschrokken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die viel dus ook na n paar minuten. Voor rust maakte ze zelfs de 2-1 ook nog. We gingen met 2-1 rusten. En na een goede preek van de trainers gingen we de 2de weer vol voor de gelijkmaker. Die hing in de lucht , maar de keeper van lebo haalde met kat achtige reddingen zijn doel schoon. Bij een corner aan onze kant , viel de bal rottig voor de voeten van n speler van ons , en ging het doel in. 3-1 achter. Lebo vond het nog niet genoeg en maakte ook nog de 4-1. Aan het eind van de wedstrijd maakte Jozef nog de 4-2 . Eindstand 4-2 . Terecht verloren tegen een goed voetballende ploeg.