SKNWK 1 – Col.Boys 1

Voor het eerst sinds half maart stond er weer eens een officele wedstrijd op het programma voor Col.Boys 1 . Dit keer was het een bekerwedstrijd tegen SKNWK uit Nieuwerkerk.

Op een slecht bespeelbaar 2e veld van SKNWK begonnen beide ploegen aan de 1e eerste bekerwedstrijd in poule van 4 , waar verder nog v.v. Bevelanders en SV Duiveland de tegenstanders zouden zijn .

Al na 2 minuten keken de Boys tegen een 1-0 achterstand aan toen een hoekschop ongehinderd door een speler van SKNWK kon worden binnengekopt. De Boys moesten vanaf nu af aan weer vol aan de bak en er ontstond een leuke wedstrijd waarin de Boys genoeg kansen kregen om de gelijkmaker op het bord te schieten , maar waar vorig jaar bij somige spelers het vizier goed gericht stond is het nu nog net niet en dan kan je erop wachten dat de tegenstander tegen de verhouding in zou scoren en dat gebeurde op slag van rust toen een voorzet van een speler van SKNWK niet goed werd weg gebokst door doelman Raymond Yuen, en de bal kwam terecht in de voeten van een speler van SKNWK die dit buitenkansje keurig verzilverde. 2-0

Na de rust waren de Boys meer aan de bal en was het SKNWK dat op de counter ook nog gevaarlijk werd. Toch kwamen de Boys nog terug in de wedstrijd toen het koningskoppel van vorig seizoen elkaar weer eens vonden . Nu was het een pass van Koen van Os die terecht kwam bij Joeri Goulooze en die schoot de bal keurig binnen en de aansluitingstreffer was een feit. Helaas konden de Boys de gelijkmaker niet op het bord krijgen en was het SKNWK dat 5 minuten voor tijd de wedstrijd in het slot deed . Bas van Os trapte over de bal heen en de spits van SKNWK kon vrij op het doel van de Boys gaan en de eindstand op 3-1 zette.

De Boys kregen in deze wedstrijd genoeg kansen om met een gelijkspel naar huis terug te gaan . Hopelijk staat het vizier volgende week in de thuiswedstrijd tegen Bevelanders wel op scherp.