Kampioenschap 1e Elftal 2007

Mooie tijden voor “de Boys” !!!

Colijnsplaatse Boys speelt gelijk en behaalde het kampioenschap in de VIERDE KLASSE A.

Wat is er mooier dan in een thuiswedstrijd een kampioenschap binnen te halen ??…. Kampioen worden !! De Boys moesten dan wel af zien te rekenen met Apollo een ploeg die het ook goed heeft gedaan in deze competitie dus de Boys zouden flink aan de bak moeten, want presentjes worden niet gegeven. De mannen van trainer Vermeulen waren toch wel meer gespannen dan bij andere wedstrijden.

Vanaf de aftrap ging de wedstrijd gelijk op en nadat de Boys enkele vrije trappen hadden mogen nemen, ( zonder resultaat) kregen de bezoekers een mogelijkheid om te scoren, maar gelukkig voor de Boys werden die niet benut. In de 15e minuut ging Robbert-Jan zijn tegenstander voorbij en kwam alleen voor de doelman te staan, maar hij strandde op de doelman.

In de 21e minuut werd er bij de Boys verkeerd uitverdedigd, maar de bezoekers profiteerden er niet van. In de 28e minuut de zoveelste vrije trap voor de Boys deze werd genomen door Bertus Zoeteweij maar de bal ging naast het doel. In de 38e minuut ging Wouter van Gilst in de fout met het uitverdedigen, zijn tegenstander bracht vanaf de linkerkant de bal hoog voor het doel maar de bal werd door zijn ploeggenoot naast gekopt. In de 42e minuut was Apollo dichtbij de openingstreffer toen een uitstekend schot van Jeffery Otte tegen de lat beland.

Rust 0-0

In de 50e minuut gaf Dave Bout een goede steekpass op Arjan Verburg die goed doorging en de bal uit een moeilijke hoek in het doel schoot 1-0. De vreugde was groot bij de Boys, maar deze werd gelijk teniet gedaan toen in de 52e minuut de 1-1 werd gescoord door Jeffery Otte. In de 56e minuut kwam Nigel Holmes in het veld voor Dave Bout en direct daarna Yoeri Visser voor Wouter van Gilst. De Boys kregen het steeds moelijker en de bezoekers kwamen enkele keren gevaarlijk voor het doel van de Boys .In de 71e minuut ging J.P. Harthoorn op de solo tour en schoot de bal beheerst achter doelman Meulenberg 1-2.

In de 75e minuut kwam Michiel v.d. Weele in het veld voor Graham Holmes. Met de moed der wanhoop probeerden de Boys de draad weer op te pakken maar dat ging niet vanzelf .
Bij een uitval van Apollo moest doelman Meulenberg nog een keer flink aan de bak om een doelpunt te voorkomen.

In de 85e minuut ging Arjan Verburg nog eens op de solo tour, hij omspeelde enkele tegenstanders en werd binnen de 16 meter vastgehouden…… stafschop. Robbert-Jan v.d. Genugten stond voor de moeilijke taak om die op zich te nemen, maar hij schoot de bal prima binnen 2-2.
Er volgden nog enkele spannende minuten, maar de Boys hielden stand en waren kampioen.
Jongens van harte gefeliciteerd met het behaalde succes.