Update week 24: Renovatie voetbalvelden

Het weertje werkt nog niet tegen maar we kunnen de regen beter gebruiken wanneer er gezaaid is. Toch is er weer veel werk verzet op het voetbalveld. Deze week zijn de laatste werkzaamheden aan de leidingen in de grond afgerond voor wat betreft de velden. Er dienen nog wel wat aansluitingen gemaakt te worden ten aanzien van elektra en water.

De contouren van de velden worden nu beter zichtbaar. De cunnetten waar in de betonplaten komen te liggen zijn gegraven en ze zijn begonnen met het aanleggen van de paden. De paden bestaan uit betonnen platen. Dit is sterker en tevens zijn er minder voegen zodat onkruid ook minder kans krijgt. Ook zijn ze op het hoofdveld begonnen met het aanbrengen van een laag zand. Deze laag wordt doorgefreesd met de toplaag van het oude veld zodat dit verschraald. Na deze laag wordt er nog een laag zand over gestrooid maar dat zal volgende week gebeuren is de verwachting.

Volgende week werken ze verder aan de betonplaten rondom de velden. Dit zal met name het 2e veld zijn. Op het trainingsveld komen er alleen betonplaten ter plaatse van de ballenvangers. Tussen het trainingsveld en het 2eveld komt een stuk met betonplaten waarop de goals opgeslagen kunnen worden. Voor het zicht gaat het nu snel nu bijna alles in de grond zit. Volgende week meer nieuws.