Verslag Col.Boys 1 – ZSC’62 1

Na de nederlaag van vorige week tegen Brouwershaven stond deze zaterdag  de thuiswedstrijd tegen ZSC ’62 op het programma . De heen wedstrijd ging met 9-0 verloren en de Boys waren op revanche uit. Maar zoals bijna iedere week moest trainer Mathijs wederom puzzelen om weer 13 man bij elkaar te brengen . Op het doel stond deze keer Leon van Loon en in de spits verving Dave Bout de afwezige Terence Tazelaar .
ZSC  had vorige week verloren van FC de Westhoek en wilde zich vandaag veilig spelen .

Maar de Boys lieten dit niet zomaar gebeuren en kwamen zelfs na 20 minuten op voorsprong toen Joeri Goulooze een voorzet gaf en deze door Cas van Maldegem werd binnengeschoten . Maar in de 25e minuut moesten de Boys de gelijkmaker slikken een voorzet van ZSC kwam ongelukkig op de voet van Steffan de Looff die de bal achter doelman Leon van Loon kreeg . Maar waar normaal Colijn zou instorten, rechte de Boys de rug en kwamen wederom op voorsprong toen een goede pass van Steffan de Looff terecht kwam bij Joeri Goulooze die Dave Bout vrij voor de doelman zette en deze de 2-1 op het bord schoot. Maar vlak voor rust kwam ZSC wederom langszij en zo gingen beide teams met een gelijke stand de rust in .

Na de rust was het eigelijk maar 1 richtingsverkeer want ZSC nam het heft in handen , maar echt gevaarlijk werd ZSC niet. De beste kans van de wedstrijd in de tweede helft was eigelijk voor de Boys , want ruim in blessuretijd kreeg Stef de Goederen de Boys naar de overwinning te schieten , maar met zijn verkeerde been schoof hij de bal net naast het lege doel van ZSC .
Vandaag krijgt de hele ploeg de complimenten want vanaf minuut 1 tot minuut 97 bleven de ploeg hard werken om een goed resultaat neer te zetten en dat ook nog lukte.

Voor de Boys wachten nu nog twee wedstrijden in de standaardklasse, op 11 mei thuis tegen Herkingen en op 18 mei wacht het slotstuk met de derby van Noord-Beveland  uit tegen Bevelanders.