Verslag Col.Boys/Wdijk O17-1 – Walcheren O17-3

Colijnsplaat/Wolfaartsdijk domineerde de 1e helft en via de steekpass van achteruit ontstonden er veel kansen. En zo sloten ze de 1e helft af met een 3-0 tussenstand. Door goals van Thomas,Cas en Terence. Na de rust kreeg walcheren een vrijetrap en daar viel een (eigen) goal uit. 3-1 dus. Kan walcheren nog terug komen? Of gaat Colijn-Wolfaartsdijk verder zoals in de 1e helft? Het 2e was het geval Colijn-Wolfaartsdijk speelde een goede 2e helft met goed veldspel. Er werden mooie aanvallen gecreëerd en daar vielen ook mooie goals uit. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 8-1 goals in de 2e helft van Tristan,Terence en Yordi. Daardoor staat Colijn-Wolfaartsdijk nu gedeeld 1e in de competitie met 9 punten uit 3 wedstrijden.