Wedstrijdverslag van de wedstrijd Col.Boys O12-1 – WIK´57 ‘O12-1

Zaterdag 23 oktober stond de laatste wedstrijd van de 1e fase thuis tegen het ongeslagen Willen Is Kunnen uit Kerkwerve op de kalender.
Omdat Leonardo, Emmily en Adam afwezig waren, werd Luca ingevlogen om ons te versterken.
Met Daan op het doel, Martine, Nick en Luca in de verdediging wisten we de eerste kansen van WIK af te slaan. Aangemoedigd door het in grote getale aanwezige thuispubliek kreeg vervolgens Colijn via Jeroen en Timur enkele kansen. In de verder gelijk opgaande eerste helft kon WIK als eerste het net te laten bollen, 0-1. Niet lang daarna bracht, na een combinatie met Jeroen en Timur, Finn ons langszij, 1-1. Na wat ongelukkig verdedigen wist WIK te profiteren en een 1-2 ruststand op de borden te zetten.
In de 2e helft kreeg, ondanks het harde werken van met name Tim, WIK iets meer de overhand en na 5 minuten konden ze de 1-3 binnen werken.
Door het terechte gevoel dat er meer in zat sloeg de frustratie bij Colijn wat toe, waar WIK van profiteerde door de 1-4 en 1-5 te maken. Nadat Coen met een schot vanaf de zijkant de 2-5 noteerde floot de goed fluitende Daan af.
Ondanks een leuke en met veel inzet gespeelde wedstrijd overheerste na afloop de teleurstelling. Begrijpelijk want Colijn deed zeker niet onder voor de kampioen van deze eerste fase