WIK’57 1 – Col.Boys 1

Na de overwinning van vorige week op Cadzand wachtte voor de Boys een uitwedstrijd naar Kerkwerve , waar de plaatselijke voetbalclub WIK ’57 als tegenstander fungeerde voor de Boys.
De Boys gingen met een positief gevoel de Zeelandbrug over , want immers de laatste 4 wedstrijden werden gewonnen en dat bracht de Boys op een 4e plaats

De tegenstander van deze middag stond op de Boys 4 punten achter er er was hun alles aan gelegen om de aansluiting met de Boys te werk stelligen .

Col.Boys begon in de zelfde opstelling als de gewonnen wedstrijd tegen Cadzand , op de reservebank zaten dit keer : Marvin Tilroe, Joost Wattel , Niek de Pau en Ralph Boer.

WIK begon sterk aan de wedstrijd en drongen de Boys redelijk naar achteren , de eerste kans was in de 15e minuut toen een speler rechts redelijk vrij kwam te staan , zijn schot vanaf zo een 16 meter werd keurig gekeerd door doelman Raymond Yuen. Ook de 2e kans was voor WIK en ook nu weer vonden ze doelman Raymond Yuen op hun weg. De eerste de beste kans voor de Boys leverde dan ook een doelpunt op dit gebeurde in de 23e minuut toen Joeri Goulooze de diepte werd ingestuurd en hij de 16 meter binnenging , hij legde de bal netjes terug op Koen van Os die het net wist te vinden . Maar lang konden de Boys de voorsprong niet behouden want nog voor rust kwam WIK’57 langszij . In de 35e minuut kregen zij de bal aan de linkerkant, de bal werd keurig terug gelegd op de aanvoerder die verwoestend uithaalde , doelman Yuen probeerde de bal nog wel te keren maar de bal was zo hard dat dit niet lukte , zo gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand

Nog in de rust moesten de Boys noodgedwongen wisselen , Thijs Nuijens had in de 1e helft een bal hard in zijn gezicht gehad en bij het betreden van het veld voelde hij zich niet goed , onderzoek bij de HAP later bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen. Hij werd vervangen door Niek de Pau

Na de rust probeerde beide ploegen op het slechte veld er een wedstrijd van te maken , maar onze spits kreeg vandaag dubbele dekking en kwam niet in de wedstrijd. Joeri Goulooze had nog een paar kleine kansjes , maar ook hij had zijn dag niet, Zelfs een punt was de Boys niet gegund , want in de 65e minuut raakte Jacco Verhulst een bal verkeerd en deze bal kwam bij de spits van WIK’57 terecht en die liet doelman Yuen kansloos. De Boys probeerde nog van alles , maar de gelijkmaker zat er niet in en gezien het spelbeeld was dit ook eigelijk teveel, want WIK was fysiek deze wedstrijd beter en legde meer energie in de wedstrijd .

Volgende week wacht voor de Boys de laatste wedstrijd van het jaar 2019 , dan is koploper Zeelandia/Middelburg te gast op het sportpark van Colijnsplaat. Voor de supporters nog even de mededeling dat deze wedstrijd al om 14.00 uur begint wij hopen op veel supporters.