Aanvulling en aanpassing van de Coronamaatregelen(Covid-19).

Het aantal besmettingen van personen met Covid-19 nemen helaas sterk toe. Daarmee neemt ook de druk op onze gezondheidszorg toe. Kabinet heeft ingegrepen met aanvullende maatregelen ten aanzien van de al bestaande Coronamaatregelen. Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor onze vereniging en voor de beleving van het voetbal op het sportpark.

Per direct worden onderstaande aanvullingen en aanpassingen van kracht t.a.v. de huidige Coronamaatregelen:

 1. Er worden geen toeschouwers meer toegestaan op het sportpark.
 2. Vrijwilligers zijn geen toeschouwers. Dus iedereen die een taak te vervullen heeft op het sportpark mag die uitvoeren op zaterdag of op trainingsdagen. Ter verduidelijking een voorbeeld: een vrijwilliger die 3 weken eerder een keer bardienst gedraaid heeft is een prima vrijwilliger maar mag, 3 weken later, niet op het sportpark zijn als ‘supportende vrijwilliger’, hoe vervelend dat ook is.
 3. Rijdende ouders van de tegenstanders mogen wel op het sportpark aanwezig zijn, evenals hun teambegeleiders.
 4. Rijdende ouders van onze samenwerkingsteams mogen op het sportpark aanwezig zijn met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.
 5. Vrijwilligers die op dat moment of die dag geen taak vervullen worden geacht niet op het sportpark te komen.
 6. Wanneer een wedstrijd afgelopen is en de spelers zich hebben omgekleed, worden deze spelers geacht het sportpark te verlaten.
 7. Kantine is gesloten
 8. Kantine is gesloten in de zin van dat het geen dranken, snoep of andere etenswaren mag verkopen. Geen horeca dus.
 9. Kantine als verblijf is toegestaan voor vrijwilligers, alleen als die op dat moment een taak vervullen.
 10. Bestuurskamer blijft toegankelijk voor bestuurs,- en of kaderleden en scheidsrechters. Toiletten blijven toegankelijk met de huidige maatregelen.
 11. Vanuit kantine wordt toegestaan dat de spelende partijen , tijdens de rustpauze, thee of siroop geschonken krijgen. Precies zoals we dat anders ook deden. Hiervoor is er een vrijwilliger aan het werk in de kantine.
 12. Kantine kan gebruikt worden voor overleg tussen bijvoorbeeld bestuurs,- en of kaderleden, scheidrechters.
 13. Kantine is als verblijf geopend voor rijdende ouders, van de teams uit de samenwerking met vv. Wolfaartsdijk, op trainingsdagen. Met inachtneming van de huidige maatregelen.
 14. Vrijwilligers mogen koffie of thee nuttigen tijdens hun taak. Hierbij is géén groepsvorming toegestaan.

Tribune blijft open omdat dat de enige plaats is waar de mensen, die zich tijdens de wedstrijd op het sportpark bevinden, droog kunnen blijven. Wel met de huidige maatregelen in acht nemend.

Wij verwachten van iedereen zijn of haar medewerking en verantwoordelijkheid in deze moeilijke periode.

Bestuur Colijnsplaatse boys