Afsluitdag Jeugd zaterdag 3 juli

Normaal doen we voor de jeugd altijd een afsluitdag organiseren , maar in deze coronatijd  niets meer normaal , nadat de regering de meeste versoepelingen had gezegd op de tv, kwam het idee bij het jeugdbestuur om toch een afsluitdag te organiseren.

 Voor de nieuwe groep kabouters werden ouderwetse spelletjes georganiseerd zoals koekhappen , kegels omverschieten en dribbelen met de bal. Bij de overige groepen werd er tegen de ouders gevoetbald en dat ging er soms fanatiek genoeg aan.

Ook mocht iedere groep penalty’s schieten op de doelmannen Raymond Yuen en Marvin Tilroe, bij iedere groep kwam er een winnaar uit die in een finale mochten uitmaken wie de beste penaltynemer van Colijnsplaat was, de vijf finalisten waren :

O7-1  Jay Vermeulen
O10-1 Tim van Keulen 
O11-1  Coen Timmerman 
O13-1  Thijs Timmerman 
MO 13-1  Jacey Verhulst

Onder leiding van scheidsrechter Peter Quinten mochten deze vijf finalisten 3 strafschoppen nemen op de bovengenoemde keepers , na deze 3 strafschoppen bleven er twee spelers over die  3 strafschoppen hadden benut en dat waren Jay Vermeulen en Tim van Keulen die voor de eerste prijs mochten strijden en het was Jay Vermeulen die de winnaar  werd. Ook om derde plaats moest worden gestreden en daar kwam Thijs Timmerman als winnaar uit de bus, maar eigelijk waren alle spelers een winnaar , want na afloop kreeg iedere speler een herdenkingsmedalie uitgereikt .

Als jeugdbestuur willen we alle vrijwilligers bedanken die deze dag tot een groot succes hebben gebracht en hopen iedereen weer te zien in het nieuwe  seizoen

de foto zijn  te zien Tim van Keulen , Jay Vermeulen en Thijs Timmerman 

.