Col.Boys 1 – Domburg 1

Voor beide ploegen stond er maar weinig meer op het spel deze middag. Onder een mooi zonnetje begonnen beide ploegen aan deze wedstrijd en al snel kwamen de Boys op een 1-0 voorsprong toen Raymond Rovers een bal keurig terug legde op Ryan Versluis die de bal via de onderkant van de lat binnenschoot . Nog geen 5 minuten later was er een goed lopende aanval die begon bij Niek de Pau die de bal meegaf op Joost Wattel die de vrijstaande Raymond Rovers zag staan en hij benutte deze kans op de 2-0 .
De Boys kregen de kansen nog voor de rust om de stand hoger te brengen , maar faalde in de afwerking.

Na de rust een ander gezicht en bepaalde Domburg de wedstrijd en je kon er op wachten dat de aansluitings treffer kwam en deze volgde ook , na dit doelpunt geloofde Domburg er weer in en bij Colijn gingen de kopjes hangen. Domburg kwam een kwartier voor het einde op 2-2 . Beide ploegen leken tevreden met een gelijkspel , maar diep in de blessuretijd maakte Domburg ook nog de 2-3 .

Domburg pakte misschien een gestolen punt , maar dat hebben de Boys aan zichzelf te danken wederom wordt in de laatste 20 minuten van de wedstrijd   een zeker punt weer eens weggeven . De komende 4 wedstrijden  waren al voor des keizersbaard en als de Boys niet oppassen dat eindigt het seizoen in mineur en eindigt het op een 3e plaats van onderen na de winterstop hebben de Boys maar 2 wedstijden  gewonnen van Jong Ambon en Nieuwland alle overige wedstrijden werden verloren.

De komende week wachten voor de Boys twee wedstrijden. Op donderdag 10 mei ( Hemelvaartsdag) spelen de Boys uit tegen Hoedekenskerke 1 aanvang 14.30 uur. Op zaterdag 12 mei spelen de Boys uit tegen WIK ’57 in Kerkwerve om 14.30 uur.