Col.Boys – Luctor Heinkenszand

Op deze zaterdag stond de Boys een moeilijke opgave te wachten. Het als 2e geklasseerde Luctor Heinkenszand kwam op bezoek en zij hadden de laatste wedstrijden nogal flink uitgepakt en daarbij kwam ook nog dat de Boys 5 basisspelers misten door langdurige blessures. Aan de aftrap stonden dan ook een aantal jonge spelers. Er stond voor beide ploegen nog een tweede periode op het spel, want daarin ging Luctor Heinkenszand aan de leiding en Col.Boys volgde op 5 punten, met nog 3 wedstrijden te gaan.

Maar eigenlijk vanaf het begin moesten de Boys achteruit en waren de kansen voor Luctor Heinkenszand, al viel het eerste doelpunt pas na 20 minuten. Na dit doelpunt gingen de Boys toch goed meevoetballen en kregen ze wat kleine kansjes, maar op slag van rust werd de stand 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld.

Na de rust kwamen de Boys toch goed uit het kleedlokaal en in de 55e minuut werd de achterstand verkleind. De Boys kregen een vrije trap op een mooie plaats en Raymond Rovers ging achter de bal staan. Hij krulde de bal in de hoek en de Boys geloofden er weer in, maar 2 minuten later keken de Boys weer tegen een achterstand van twee doelpunten aan. Opnieuw richtten de Boys zich op en in de 60e minuut scoorde Koen van Os de 2-3. Na dit doelpunt was het voor de Boys gedaan en liep Luctor Heinkenszand uit tot 2-7.

De Boys deden de eerste 70 minuten goed mee maar moesten het in de laatste 20 minuten afleggen tegen Luctor Heinkenszand, mede door het conditiegebrek en ervaring .

Zaterdag 5 mei wacht Domburg 1 thuis en dan kunnen de Boys weer laten zien waar ze toe in staat zijn. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.