Col.Boys 1 – Jong Ambon 1

Na de nederlaag van afgelopen dinsdag tegen MZVC zouden de Boys iets recht moeten zetten . Jong Ambon had dinsdag nog gewonnen van Hoedekenskerke dus de Boys waren gewaarschuwd en meestal telt een gewaarschuwde ploeg voor twee.

De Boys gingen goed van start en kwamen al in de 5e minuut op voorsprong toen Justin Rijnhout een prachtig schot afleverde en de 1-0 voorsprong op het bord verscheen.
Maar net als afgelopen dinsdag moesten de Boys weer heel gauw terug en kon je erop wachten dat de 1-1 viel. In de 3oe minuut kreeg Jong Ambon een vrije trap te nemen en de speler van Jong Ambon plaatste de bal naast de muur in de hoek en nu konden de Boys weer opnieuw beginnen.
In de 35e minuut kreeg iedereen de schrik toen doelman Raymond Yuen in botsing kwam met een speler van Jong Ambon en hij was even buitenwesten en zijn hoofd bloede hevig. ( na onderzoek bij de hap bleek dat hij een paar hechtingen in zijn hoofd moest hebben). Felix Koopman nam zijn plek in onder de lat in . Maar beide ploegen scoorde niet meer voor de rust.

Na de rust werd Jong Ambon sterker en dit resulteerde in de 80e minuut voor een 1-2 voorsprong een speler haalde uit en de bal kwam op de paal terecht . De terugspringende bal kwam weer voor de voeten van een speler van Jong Ambon die goed gevolgd was en de 1-2 makkelijk kon binnenschieten. Niet veel later moesten de Boys nog met 10 man verder toen Dave Bout zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding . De voorsprong van Jong Ambon kwam niet meer in gevaar .

Wederom gaven een aantal spelers niet thuis in deze wedstrijd , maar ik val iedere week in herhaling , maar als de Boys zo blijven voetballen met deze instelling dan zullen er in de komende wedstrijden weinig punten worden gehaald. Hopelijk doen de spelers mijn uitspraak volgende week verloochen als ze wederom thuis spelen tegen SKNWK. Aanvang 14.30 uur .