Col.Boys 1 – Krabbendijke

Col.Boys 1 verliest en komt steeds meer in de zorgen.

Na de onthutsende nederlaag tegen ’s Heer Arendskerke konden de Boys vandaag voor eigen publiek het rechtzetten. De tegenstander van deze middag was Krabbendijke waartegen de Boys in de heenwedstrijd met 5-0 verloren. De Boys hadden eigenlijk maar één opdracht en dat was winnen om de aansluiting met de middenmoot te behouden.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, waarbij gezegd moet worden dat Krabbendijke meer voetbal op de mat probeerde te leggen, maar in de eerste 15 minuten waren er weinig kansen voor beide ploegen. In de 25e minuut kwam Krabbendijke dan toch op voorsprong toen doelman Leon van Loon een schot niet goed onder controle kreeg en de terugspringende bal werd keurig in het doel gewerkt. Col.Boys probeerde wel maar het ontbrak de Boys aan een afmaker.

Na de rust probeerde de Boys wel wat meer druk te zetten en kregen dan ook wel een paar kansjes maar het geluk om een doelpunt te maken ontbrak. De grootste kans kregen de Boys vanaf 11 meter. Na een overtreding op Lars Siereveld legde de goed leidende scheidsrechter de bal op de stip. Lesley Karstanje ging achter de bal staan maar de keeper van Krabbendijke haalde de bal uit de hoek.
In de daarop volgende aanval maakte Krabbendijke aan alle illusies een einde door de 0-2 te laten aantekenen.

Voor de Boys komen nog 11 zware wedstrijden, maar hopelijk geven de spelers de moed niet op om in de derde klasse te blijven. De competitie gaat over twee weken weer verder en dan staat een wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma en dat is RCS uit Oost-Souburg de aanvang van deze wedstrijd is om 15.00 uur in Oost Souburg.