Col.Boys 1 – MZVC 1

Na 4 punten te hebben gehaald in uitwedstrijden in Zeeuws Vlaanderen , mochten de Boys nu weer eens thuis aantreden. De tegenstander deze middag was MZVC . Vooraf werd er eerst een elftalfoto gemaakt met de nieuwe shirts en de bij behorende sponsoren ( Kallewaard Catering, Zuid West Kozijnen en Afwerkingsbedrijf Siereveld ) waren hierbij ook aanwezig. Zij kregen uit handen van onze penningmeester ( Nathalie Boer ) en Bestuurslid ( Jacco Faasse ) een bos bloemen uitgereikt. Pupil v.d. week was deze keer O9-1 speler Coen Timmerman

Over de 1e helft kunnen we kort zijn want de Boys kwamen niet tot een fatsoenlijke kans. MZVC was op alle fronten sterker en hadden in de nummer 21 de speler die het spel bepaalde . Zij kwamen dan ook terecht op voorsprong want in de 35e minuut werd een vlot lopende aanval goed afgerond door hun spits, gezien de kansen mochten de Boys blij wezen dat de ruststand nog maar 0-1 was.

Gelijk na de rust in de 48e minuut keken de Boys zelfs tegen een 0-2 achterstand toen dezelfde spits het net weer vond. Zoals de vorige wedstrijd werden de Boys pas wakker na een 0-2 achterstand zo ook deze keer er ontstond nu een leuke wedstrijd waarbij beide ploegen de aanval zochten. De Boys kregen loon na werken en het werd in de 60e minuut dan ook 1-2 toen een voorzet van Joeri Goulooze bij Koen van Os terecht kwam en deze de aansluitingstreffer maakte . De Boys gingen nu op zoek naar de gelijkmaker en het trof in de 70e minuut zelfs de paal door Koen van Os , maar ook aan de andere kant ontstonden kansen , maar doelman Raymond Yuen keepte een goede wedstrijd.Toch was hij in de 84e minuut kansloos, . toen een schuiver in de uitserste hoek ging en MZVC op een 1-3 stand kwam.

Gezien de kansen was de overwining van MZVC terecht , maar hadden de Boys voor hun inzet in de laatste 20 minuten misschien de gelijkmaker wel verdiend. Zaterdag 26 oktober wacht de uitwedstrijd tegen Jong Ambon om 14.30 uur .