Spui 1 – Col.Boys 1

Na de overwinning van vorige week in Zeeuws-Vlaanderen op Schoondijke , mochten de Boys deze keer weer door de Westerscheldetunnel , maar deze keer ging de reis naar Spui toe.

Colijnsplaatse Boys 1 trad deze middag aan in de nieuwe shirts die gesponsord worden door Cateringsbedrijf Kallewaard en Zuid-West Kozijnen uit Colijnsplaat, maar ook door afwerkingbedrijf Siereveld uit Serooskerke (sch)

Binnen 20 minuten stonden de Boys al achter met 2-0 en daarna gingen ze pas voetballen, maar tot uitgespeelde kansen kwam het eigelijk niet. Het was een doodspel moment die de Boys terug in de wedstrijd bracht toen Koen van Os uit een hoekschop de Boys op 2-1 bracht wat tevens de ruststand was.

Na de rust ging de wedstrijd gelijk op en het leek erop dat de Boys met lege handen terug moesten keren , maar in de blessuretijd bracht Joost Wattel de bal nog een keer voor en kopte Sven Hoogerheide de Boys langszij en zo ging er een punt mee terug naar Colijnsplaat.

Hopelijke starten de Boys a.s. zaterdag thuis tegen MZVC gelijk van af het begin af aan fel . Dan zullen de punten ook in Colijnsplaat kunnen blijven. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur.