Col.Boys 1 – Schoondijke 1

Onder hele rare omstandigheden ( het spelen zonder publiek ) en gesloten kantine . Moesten de Boys vandaag thuis aantreden tegen Schoondijke dat wordt gezien als één van de laagvliegers van deze competitie , maar voor de Boys kan deze ploeg weleens moelijk zijn. Vorig seizoen werd immers in Schoondijke maar met 1-2 gewonnen , maar daarbij moest wel gezegd worden dat de Boys toen ook heel veel kansen misten.

Om half drie floot scheidsrechter Luijten uit Breda voor het begin van deze wedstrijd en al na 2 minuten scoorde Koen van Os met een kopbal de 1-0 en dat was de opmaak van een wedstrijd die zou leiden in een aanval en verdedigings wedstrijd . Na dit doelpunt regende het kansen voor de Boys , maar het duurde tot de 15e minuut toen wederom Koen van Os het net vond, nu speelde hij zich keurig vrij en schoof de bal onder de keeper van Schoondijke neer . Voor rust vond Koen van Os nog 2 keer het net en gingen de Boys rusten met een 4-0 stand .

Na de rust kwamen de Boys weer goed uit de startblokken toen Joeri Goulooze na 1 minuut al het net vond. In de 55e minuut scoorde Martijn de Pree de 6-0 met een schuiver . In de rust was Maikel van Boxel in het veld gekomen voor Lars Siereveld en Maikel kreeg ook nog 2 kansen om een doelpunt te maken , maar schoot telkens tegen de keeper op . Bij één van de spaarzame uitvallen van Schoondijke schoot de middenvelder de bal keurig achter Raymond Yuen en zo de ere treffer voor Schoondijke maakte . Het slot akkoord was voor Martijn de Pree die zijn tweede doelpunt van de middag maakte.

De Boys hadden een makkelijke middag deze dag en als ze de kansen goed benut hadden dan waren de dubbele cijfers zeker gehaald .
Volgende week wacht voor de Boys een uitwedstrijd naar Ovezande , waar gespeeld gaat worden tegen DWO’15 1 . Helaas zijn daar ook geen supporters welkom .