Col.Boys 1 – G.P.C. Vlissingen

Zaterdag 11 maart stond de wedstrijd Col.Boys 1 – G.P.C. Vlissingen op het programma. In de
uitwedstrijd maakte G.P.C. Vlissingen tegen de verhouding in op het eind nog gelijk. Gezien de situatie waarin de Boys nu verkeren is ieder punt wat je haalt goed om bij te blijven in de strijd tegen degradatie of nacompetitie.

Op een slecht bespeelbaar veld begon de formatie van trainer Arjan Sandee aan deze wedstrijd om de drie punten in Colijnsplaat te houden. Vanaf het begin van de wedstrijd was het voor de Boys maar tegenhouden en hopen op een counter waarbij spits Dave Bout voor het doel gevaarlijk diende te worden. Al na 10 minuten stonden de Boys op achterstand door een goed uitgespeelde aanval van G.P.C. Vlissingen. De Boys konden hier maar één schot tegenover stellen dat net naast het doel ging. De ploegen gingen dan ook rusten met een 0-1 stand.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Een onmachtig Colijn probeerde wel, maar kon gewoon niet beter en G.P.C. Vlissingen maakte dan ook met een schitterend afstandsschot de 0-2. De wedstrijd was daardoor gespeeld. Alleen Raymond Rovers was nog dicht bij een doelpunt, maar zijn schot werd door de doelman uit de hoek getikt.

G.P.C. Vlissingen won deze wedstrijd verdiend en voor de Boys wacht de zware taak om de nacompetitie nog te halen. In de wedstrijd van volgende week zaterdag tegen directe concurrent V.C.K. uit Koudekerke staat er dus veel op het spel. Aanvang van deze wedstrijd is om 15.00 uur.