Colijnsplaatse Boys JO12-HSVC

Helaas moesten we het door ziekte en blessures dit keer zonder Emmily, Nick en Timur doen.

De jongens uit Klôôster hadden er al een hele reis opzitten toen zaterdag 9 april scheidsrechter Roy floot voor het begin van de wedstrijd, maar daar was zeker de eerste helft niets van te merken.

Na pogingen van Tim en Jeroen het doelnet te vinden was het de beurt aan HSVC. Na ongeveer 10 minuten maakte een doorgebroken speler van HSVC de 0-1. De tegenstander had in deze fase kans op kans en de 0-2 kon dan ook niet uitblijven. Martine, Coen en Daan konden iedere keer ternauwernood een doelpunt voorkomen., maar na 15 minuten moest Leonardo de bal toch weer uit het net vissen. Nu leek Colijn wakker geschud en starten we met voetballen. Na een pass van Finn werkte Tim de 1-2 binnen. Hoewel HSVC nog wat kansjes kreeg wist Finn vlak voor rust een dieptepass van Luca af te ronden, 2-2.

Na rust was het tij duidelijk gekeerd en wisten we de wedstrijd in handen te nemen. Zo’n 5 minuten na rust schoot Jeroen vanaf de zijlijn over de keeper heen de 3-2 binnen. Er werd lekker gecombineerd en uit 1 van deze combinaties kon Adam de 4-2 scoren.

Nadat een schot van Jeroen via de paal in de voeten van Finn belande kon hij de 5-2 maken. Ondanks het feit dat HSVC met een kopbal de 5-3 maakte hadden we de wedstrijd in de pocket. Met name dankzij goed spel in het tweede deel van de wedstrijd een terechte overwinning.