Serooskerke/Veere JO12-2 tegen Colijnsplaatse Boys JO12-1

Zaterdag 23 april gingen we op bezoek bij koploper Serooskerke. Nadat we de eerste 10 minuten elkaar wat afgetast hadden scoorde Seroos de 1-0 en weer zo’n 10 minuten daarna de 2-0. In de tegenaanval vlak daarop belande een doelpoging van Adam via de keeper voor de voeten van Daan die de 2-1 binnen schoot.

Alhoewel Seroos vlak voor rust met een pegel van afstand de 3-1 maakte leek het toch even op of er mogelijkheden waren.

Maar toen vlak na rust de 4-1 en 5-1 werden gemaakt vervloog de hoop om nog langszij te kunnen komen. Toch ging na een voorzet van Jeroen op Tim de 5-2 er via een speler van Seroos nog in. Na een paar misperen in onze verdediging vloog de 6-2 erin. Toen brak er definitief iets bij ons en in de laatste 10 minuten wist Seroos nog 3 keer doel te treffen en daarmee de eindstand op 9-2 te brengen.

Serooskerke behield daarmee zijn ongeslagen status en was zeker de betere, maar van onze kant was het geen goede wedstrijd en hadden we zeker meer tegenstand kunnen bieden.