MZVC 1 – Col.Boys 1

Print Friendly, PDF & Email

Deze zaterdag moest het eerste elftal het opnemen tegen de nummer laatst en dat was MZVC , deze ploeg had nog geen enkel punt, maar dat is voor de Boys niet altijd de garantie om te winnen.

De wedstrijd werd gespeeld onder slechte omstandigheden; een harde wind, met ook nog eens motregen, maar wel op een goed bespeelbaar veld. De Boys moesten het doen zonder Jesse de Jong die vorige week aan zijn kruisband is geopereerd in het ziekenhuis in Breda. Ik denk dat ik namens de spelersgroep en begeleiding mag zeggen dat we Jesse heel veel sterkte toewensen met zijn herstel.

Over de wedstrijd zullen we het kort houden, want die was van beide kanten slecht te noemen. De Boys kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Steffan de Looff, maar 5 minuten later werd de gelijkmaker op het bord gezet. Vlak voor de rust maakte Koen van Os nog 1-2 en beide ploegen konden hiermee de rust ingaan.

Na de rust werd de wedstrijd er niet beter op en de Boys leken in veilige haven te zijn toen Koen van Os de 1-3 maakte. MZVC probeerde de aansluitingstreffer te maken en slaagde daar ook in, maar verder kwamen ze niet.

De Boys maakten het zichzelf vandaag heel moeilijk. Er waren veel slechte passes en dat komt het spel niet ten goede. A.s. zaterdag zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt, want dan komt de ongeslagen koploper Veere op bezoek. Een ploeg die nog geen enkel punt heeft verloren.
Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.