Gemeente Noord-Beveland verduurzaamt sportpark Colijnsplaatse Boys

De gemeente Noord Beveland heeft een verduurzamingmaatregel doorgevoerd en dat levert voor de Colijnsplaatse boys nieuwe ledverlichting op aan de velden. Met deze maatregel worden de oude armaturen, die al tientallen jaren dienst deden, vervangen voor nieuwe led-armaturen. Het onderhoud aan de verlichting wordt steeds intensiever vanwege de leeftijd en daardoor ook duurder. De masten blijven staan en er hoeft niet te worden gegraven voor kabels of iets dergelijks. De nieuwe ledlampen gebruiken minder stroom en dat is voor de vereniging een zeer welkome aanvulling op de besparing van energie.

Door deze voorgenomen verandering worden de oude armaturen, die al tientallen jaren dienst deden, vervangen voor nieuwe led-armaturen.
Het onderhoud aan de verlichting wordt steeds intensiever vanwege de leeftijd en daardoor ook duurder. De masten blijven staan en er hoeft niet te worden gegraven voor kabels of iets dergelijks.
De nieuwe ledlampen gebruiken minder stroom en dat is voor de vereniging een zeer welkome aanvulling op de besparing van de energierekening.
Wij hopen dat de gemeenteraad zal instemmen met dit voorstel voor onze club.
Kan een afbeelding zijn van voetbal, football, belichting en gras