Het seizoen van de meiden van MO17

Na vorig seizoen waarvan één speler weg is gegaan, er drie zijn gestopt en er één zwaar geblesseerd is geraakt (tot begin februari) was het nog niet zeker of de meiden wel konden beginnen aan een nieuw seizoen, aangezien we met tien meiden waren. Ondertussen kwam Ryan Versluis als trainer ons team versterken.

Na veel zoeken, bellen, vragen aan vriendinnen en het enthousiast maken van de nieuwe meiden zijn wij toch begonnen aan het seizoen. In de hoop dat het toch goed kwam.

De eerste wedstrijd was een bekerwedstrijd waar wij er dertien hadden, waaronder twee nieuwe en één oud bekende. Helaas konden wij geen vuist maken en gingen wij onderuit. Dit was tevens ook onze laatste bekerwedstrijd omdat wij te weinig meiden hadden en ook de aanmeldingen bleven uit.

We hadden nog drie weken om speelsters te vinden, zodat we toch zouden kunnen beginnen. Na nogmaals bellen en een oproep via social media, is het toch uiteindelijk gelukt om onze selectie op orde te krijgen. De selectie bestond uit veertien meiden waarvan er één om de week kon. Dat biedt hoop voor de toekomst.

Over het seizoen kunnen wij kort zijn. Het is voor de dames een zwaar seizoen geweest. Ondanks dat wij bijna alle wedstrijden verloren speelde wij steeds beter en beter. De nieuwe meiden leerden steeds sneller te voetballen en hebben er plezier in en dat is toch het allerbelangrijkste.

Zaterdag is onze laatste wedstrijd, de kraker van de onderste regionen. Wie wordt de lantaarndrager en wie pakt er toch nog een overwinning.

Colijnsplaatse Boys MO17 – MZC’11 MO17-2                   Om 10:30 wordt deze kraker gespeeld.

Natuurlijk blijven wij zoeken naar nieuw talent. Meiden die willen zijn altijd welkom. Graag wil ik ook iedereen bedanken die ons heeft geholpen. Wij zien de toekomst rooskleurig en wij gaan er vol voor om volgend seizoen een betere rangschikking te krijgen. Vandaag is ook te horen gekomen dat Zuid-West Kozijnen het meiden team nieuwe tenues sponsort. Hiervoor hartelijk dank!

Ook op deze trainingsavond is er een cadeau voor jullie. Sint vindt jullie het allerbeste in jullie moed, beleid en trouw.  Jullie denken altijd aan een ander en geven alles wat jullie kunnen. Daarom is dit kleine pakje jullie ook vreselijk gegund.