JO13-DZC/SKNWK

Zaterdagmorgen 4 maart traden we aan tegen de Dreischor, Zonnemaire, Nieuwerkerk combinatie, die een plaatsje hoger op de ranglijst stonden. Toen Joost floot om de wedstrijd van start te laten gaan begon net het zonnetje een beetje te schijnen, dus alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd waren aanwezig.

Eigenlijk gelijk al vanaf het begin hadden we de wedstrijd onder controle, maar pas na 10 minuten kwam er een eerste schot op doel die net over ging. Er werd goed samengespeeld en de tegenstander kwam er niet echt aan te pas. Na zo’n 20 minuten passte Coen op Max die de bal vanaf de achterlijn op magistrale wijze over de keeper heen binnen schoot. Zo gingen we met een 1-0 voorsprong rusten.

Vlak na rust leek DZC/SKNWK wat gevaarlijker te worden, maar dat was van korte duur. Tim wist met 2 verdedigers in zijn rug door te breken en in de 16 meter aangeland de 2-0 binnen te schieten. We kregen de wedstrijd weer onder controle en Luca had het niet erg druk. De spaarzame keren dat DZC gevaarlijk dreigde te worden wist Daan de bal te onderscheppen.

20 minuten na rust stuurde Jeroen, op een assist van Adam, al dribbelend langs de achterlijn een verdediger het bos in en tikte daarna de 3-0 binnen. Vlak voor tijd bracht Jeroen met een schot van bijna 25m de eindstand nog op 4-0.

Het was een leuke wedstrijd om te zien, waarbij goed werd samengespeeld. Door deze overwinning passeren we DZC op de ranglijst en stijgen naar plek 4.