JO13-RCS

Zaterdag 3 december speelden we thuis tegen RCS.

Ondanks de kou was er aardig wat publiek opgekomen toen scheidsrechter Martijn voor de start floot.

Na een beetje aftasten van 2 kanten kwam RCS na 5 minuten op een 0-1 voorsprong.  Na ongeveer 10 minuten kon Luca de 2e tegengoal met een mooie zweef voorkomen, maar 5 minuten voor rust vloog de 0-2 er toch in. De eerste helft speelden we wat mat en afwachtend, dat moest de 2e helft beter. Ondanks dat voornemen wist RCS zo’n 5 minuten na rust weer de touwen te vinden en werd het 0-3. Toch begon het bij ons iets beter te lopen en halverwege de 2e helft kon Jeroen de bal rond de middellijn onderscheppen en na een rush richting doel maakte hij de 1-3. Vervolgens was Martine, die als rechter aanvaller was ingevallen, nog een paar keer gevaarlijk maar helaas zonder succes.

Een paar minuten voor tijd bracht RCS de stand op 1-4. Na de tegenaanval die daarna volgde wist de keeper van RCS een schot van Adam nog net met het puntje van zijn tenen naast te tikken en bleef het dus 1-4.

Met net een “paar stapjes meer” en wat feller voetbal moet het toch mogelijk zijn om in de komende wedstrijden wat punten te pakken.