Kerstzaalvoetbal JO13

Zaalvoetbal JO13

Dankzij de samenwerking met Wolfaartsdijk mochten we dit jaar voor het eerst meedoen aan het jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi(mooi woord voor scrabble😉) in Goes. De selectie bestond uit Luca, Daan, Nils, Lisa, Coen, Finn, Tim en Jeroen.

Op woensdag speelden we de poulewedstrijden. De eerste wedstrijd tegen Apollo 2 moesten we er nog even inkomen en die verloren we dan ook met 2-0. De 2e tegen SSV 4 ging het al wat beter, dat werd 0-0. De 3e wedstrijd in de poule was tegen Kloetinge 2, door doelpunten van Tim en Jeroen werd dat een 2-0 overwinning. Ook de 4e wedstrijd tegen SSV 3 werd met 2-0 gewonnen, Jeroen wist 2 keer het net te vinden. De laatste wedstrijd tegen Goes 1 stond Goes met 1-0 voor toen ze op een typische manier het gehele team in 1 keer wisselden, in de wanorde die ontstond kwam Finn alleen voor de keeper en maakte gelijk. De eerste dag sloten we zo af met een mooie 2e plaats🙌 in de poule.

Door deze goede prestatie gingen we door naar de plaatsingswedstrijden op donderdag. Deze dag begon goed, in de eerste wedstrijd tegen SSV2 maakte Tim na 5 minuten de 1-0. De laatste paar minuten voerde SSV de druk behoorlijk op maar Coen, Lisa, Daan en Nils hielden goed stand. Toch konden ze niet voorkomen dat SSV het Luca heel moeilijk maakte, hun laatste doelpoging wist hij op miraculeuze wijze nog net met zijn vingertoppen naast te tikken. Helaas gingen de daaropvolgende wedstrijden tegen SSV 4, SSV 1 en Kloetinge 3 wat minder en verloren we deze alle 3. Dit betekende dat we het niet tot in de finale ronde hebben gered. Toch hebben we het bij deze eerste deelname aan dit toernooi nog ver geschopt💪🏻 en kijken we er naar uit om volgend jaar weer mee te mogen doen.

Organisatie bedankt en iedereen een fijn en sportief 2023!