Kloetinge – JO13

Zaterdag 22 april gingen we op bezoek bij Kloetinge JO13-2.

De wedstrijd tegen de koploper, dus dat zou een lastige worden. Dat bleek al na 2 minuten, toen Martine een klutsbal die in ons doel dreigde te eindigen nog net over het doel heen kon werken. Een paar minuten daarna belande een schot van een Kloetinge aanvaller op de lat. Halverwege de eerste helft ging na een kopbal uit een hoekschop de 1-0 voor Kloetinge erin. Toch wist Colijn goed stand te houden en het spel meer en meer naar de Kloetinge helft te verleggen. Voordat we gingen rusten belande een vrije trap van Jeroen nog via de paal in het zijnet.

Ook na rust gaven we goed tegenstand en hing zelfs de gelijkmaker verschillende keren in de lucht. De laatste 10 minuten wisten we de druk aardig op te voeren, maar kansen van Tim, Max en Jeroen troffen geen doel. Toen 2 minuten voor tijd een doorgebroken aanvaller op Luca afging telden we eigenlijk de 2-0 al maar Luca wist hem goed te stoppen.

Er is prima gewerkt, spannende wedstrijd en 1-0 verlies van de koploper is zeker geen schande.