JO13-Kapelle

Na een aantal wedstrijdloze weken, was het zaterdag 15 april weer zover. Dit keer thuis tegen Kapelle.

3 minuten nadat Nigel de wedstrijd had laten starten tikte Kapelle vanuit een corner de 0-1 binnen. Toen na 7 minuten een afstandsschot van Kapelle in het dak van het doel belande was al duidelijk dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden.

Halverwege de eerste helft wist Luca een schot van een doorgebroken Kapelle aanvaller eerst nog te blokken, maar in 2e instantie vloog de 0-3 er in. Nadat een schot via onderkant lat binnenvloog, scoorde Kapelle vlak voor rust ook nog de 0-5. Kapelle speelde goed, maar het ontbrak bij ons ook wel aan felheid dat moest de 2e helft beter.

Maar helaas vloog de bal er bij de eerste uitbraak na rust weer in en een paar minuten daarna werd het via een afstandsschot ook nog 0-7. Halverwege de 2e helft kon Luca een inzet nog net met zijn vingertoppen raken, maar niet voldoende om te voorkomen dat het 0-8 werd. Max kreeg daarna nog 2 mogelijkheden om de eer te redden, maar die vlogen net naast.  Vanuit een corner maakte Kapelle vervolgens nog 0-9. Een miraculeuze redding van Luca voorkwam dat er dubbele cijfers op de borden kwamen. En nadat een schot van Nick door de Kapelle goallie met een zweefduik buiten het doel werd getikt klonk het eindsignaal.

Jammer, maar Kapelle was beter en deed iedere keer net een stapje meer. Op naar de volgende.