MZVC 1 – Col.Boys 1

Na een verplicht weekje rust moesten de Boys aantreden tegen de nummer 3 uit de competitie MZVC uit Middelburg. Een ploeg waar de Boys in de thuiswedstrijd met 0-1 verloren.

Trainer Niek van Houten mistte in deze wedstrijd 7 basisspelers door uiteenlopende reden, maar dat kunnen jullie lezen in de vorige verslagen. De vervangers kwamen zowel uit het 2e team als uit de O17, maar ook vermeld moet worden dat de 49-jarige Bertus Siereveld zich beschikbaar stelde om als wissel mee te gaan naar Middelburg.

Op een goed bespeelbaar hoofdveld begon een gehavend Colijn aan de wedstrijd en probeerde de schade zoveel mogelijk te beperken en kwam er ook soms goed uit, maar MZVC had meer balbezit en kreeg ook de gevaarlijkste kansen. Je kon erop wachten dat de 1-0 viel en deze werd dan ook gescoord in de 15e minuut. MZVC ging op zoek naar de 2-0 en kreeg deze in de 22e minuut toen doelman Leon van Loon de bal verkeerd raakte, de bal kwam in het bezit van een speler van MZVC en die gaf de bal voor en werd door de spits keurig binnengekopt.

De Boys gooiden nu alle schroom van zich af en probeerde ook aan te vallen waar het kon en in de 30e minuut resulteerde dit dan ook in de aansluiting treffer, Ryan Versluis kreeg de bal op de 16 meter en besloot maar eens uit te halen en zijn bal ging buiten bereik van de keeper in het doel. In de 35e minuut kreeg Maikel van Boxel de bal voor het doel en besloot ook te schieten, maar de keeper van MZVC wilde niet meewerken en tikte de bal over het doel. Vlak voor rust maakte MZVC nog de 3-1.

In de 2e helft eenzelfde beeld als in de 1e helft. Col.Boys speelde naar vermogen, maar MZVC was gewoon de betere ploeg deze wedstrijd. Beide ploegen kregen weinig kansen. Bij de Boys kwamen Bertus Siereveld en Jacco Verhulst nog het veld in en ook Luuk Wattel mocht nog een paar minuten meedoen. MZVC kwam nog op een 4-1 voorsprong toen Leon van Loon zich verkeek op een schot vanaf 16 meter.
De Boys speelde vandaag met veel invallers, maar deze deden hun stinkende best, maar kwamen helaas tekort. Toch mogen de Boys trots wezen op de inzet deze wedstrijd. A.s. zaterdag wacht voor de Boys de thuiswedstrijd tegen GOES (zat) aanvang 14.30 uur.