Old Stars – SKNWK 3

Zondagmorgen 17 maart, de dag na de derde wedstrijd na de winterstop. De eerste wedstrijd ging kansloos verloren tegen Brouwershaven, de tweede was een inhaalwedstrijd tegen VCK en deze werd heel moeizaam gewonnen. De Old Stars zijn niet sterk uit de winterperiode gekomen.

Gister stond de pot tegen SKNWK op het programma, een altijd lastig potje aangezien er veel ervaring en snelheid in zit. Er waren veel toeschouwers op deze pot afgekomen aangezien het eerste en tweede weer eens vrij waren. Het zijn de mannen van vroeger niet meer.

Wes begon op de goal bij gebrek aan beter en voor de rest dezelfde namen als altijd. Helaas begon de wedstrijd voor Wes vijf minuten te vroeg en was hij nog aan het slapen, het ‘Julian syndroom’, en lag de 0-1 er al heel snel in. Gelukkig kwam SKNWK niet echt vaker bij de goal en konden de Boys aan een inhaalslag beginnen. Dit lukte gelukkig door het harde werk van Jacco en Ryan, er werden vele kleine kansjes gecreëerd alleen de laatste bal viel steeds net niet goed. Daarna verslapte de boys weer even, de boog kan niet altijd gespannen staan. Daardoor kwam SKNWK weer eens bij de goal van de Boys en moest Wes zowaar nog even gestrekt naar de kruising nadat een schot van richting werd veranderd door Bart en bleef het 0-1. Velen zullen zeggen dat de bal toevallig tegen zijn hand kwam, dat is jaloezie op zo’n prachtige redding. Hierna gingen de laatste vijf minuutjes van de eerste helft in. Jacco stormde op naar voren en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Robbert, die de 1-1 binnen tikten. Gelukkig want de Boys waren vele malen sterker. Met nog een laatste prachtige voorzet van Nigel liep Ryan prachtig tegen deze bal aan en dat betekende rusten met een 2-1 voorsprong.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde met een veel sterker Colijnsplaat. Dit leidde ook tot een snelle aanval van Jacco waardoor Robbert de 3-1 maakte. Al moet eerlijk gezegd worden dat deze goal 90 procent van Jacco is. Na nog wat kleine speldenprikjes van uit beiden kanten bloedde de tweede helft een beetje dood. Wes maakte nog een klein foutje maar dit resulteerde niet in een goal. Hierna had Jacco een briljante solo en maakte hij de 4-1. Dit was tevens de einstand.

Volgende week zijn wij weer een weekend vrij en daarna staat de wedstrijd tegen Zierikzee op het programma.