Col.Boys 1 – SV Hoedekenskerke/Kwadendamme1

Na 4 nederlagen op rij was het zaak voor de Boys om niet verder op achterstand te komen en dit moest dan gebeuren tegen de nummer 2 van de stand te weten hdk/kwd 1,. Dit zou geen gemakkelijke opgave worden want de Boys hebben tegen deze ploeg niet altijd goede resultaten behaald. Maar goed nieuwe ronde, nieuwe kansen zoals ze meestal zeggen. Voor de Boys was er wel een opsteke want in de basis begon Lars Siereveld die na zijn knieblessure (die was opgelopen in de bekerwedstrijd tegen  de Bevelanders op 1 september) en Koen van Os die na een blessure  van 2 maanden ook weer van de partij was .

In de eerste twintig minuten waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en kregen beide weinig kansen. Maar in de 23e minuut kreeg HDK/KWD  aan de linkerkant een vrije trap te nemen, de aanvoerder ging achter de bal staan en krulde de bal in de korte hoek achter doelman Leon van Loon. Nog geen twee minuten later werd de bal door de verdediging van de Boys gespeeld en Koen van Os duwde de doorgebroken speler licht in de rug en kreeg een rode kaart voorgeschoteld door scheidsrechter de Jong. Weer kreeg HDK/KWD  een vrije trap en dit keer recht voor het doel en wederom ging de bal over de muur in het doel. De Boys keken nu tegen een 0-2 achterstand aan. en dit was tevens de ruststand

Na de rust moesten de Boys iets forceren om de aansluitingstreffer op het bord te krijgen. HDK/KWD ging achteruit voetballen en de Boys hadden meer balbezit, maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Tot in de 75e minuut, Thijs Nuijens  kreeg de bal aan de linkerkant en hij gaf de bal goed voor en deze kwam bij Joeri Goulooze terecht. Zijn inzet kwam tegen de keeper aan, maar de terugspringende bal kwam bij Maikel v.d. Zande terecht die hem in het doel schoof. De Boys waren terug in de wedstrijd en gingen nu met tien man vol in de aanval maar helaas zonder succes.  Wel viel aan de andere kant nog een doelpunt. In de 85e minuut werd er een overtreding gemaakt op een speler van Col.Boys maar de scheidsrechter floot niet. Bas van Os pakte de bal op en zo kregen de Boys een vrije trap tegen. Deze werd hoog voor het doel gebracht en ingekopt in het doel . Hierna was de wedstrijd gespeeld.

Gezien de laatste vier wedstrijden speelde de Boys nu wel een betere wedstrijd maar gaf deze wedstrijd in 3 minuten weg. Volgende week zijn de Boys een weekje vrij vanwege Carnaval, de competitie gaat op 9 maart weer verder met een thuiswedstrijd tegen Spui aanvang 14.30 uur.