update nieuw seizoen 2022-2023

Updates nieuwe seizoen

 1. Met grote vreugde kunnen wij iedereen mededelen dat in het nieuwe seizoen we met 3 elftallen actief zullen zijn in de competities! De technische commissie heeft een inventarisatie gemaakt en daaruit is gekomen dat het mogelijk is met 3 elftallen te spelen. De 1e selectie is verbreed met 5 nieuwe spelers, ook bij het 3e elftal zijn een aantal nieuwe leden te verwelkomen. Helaas zijn er ook een aantal leden gestopt en is onze spits van het 1e vertrokken naar VV Kapelle. Bij deze willen we Koen van Os bedanken en succes wensen bij zijn nieuwe club en hopen dat hij nog terug komt op het oude nest.
  De voorbereiding voor de 1e selectie start op dinsdag 16 augustus.
  De indeling van de elftallen wordt aan het begin van de voorbereiding in samenwerking met de trainers kenbaar gemaakt aan de spelers. De intentie is dit ruim voor de start van de competities kenbaar te maken.

 

 1. Wij willen iedereen nogmaals benadrukken dat het van groot belang is er zoveel te zijn tijdens de trainingen en wedstrijddagen. Alleen met zijn allen kunnen er nieuwe successen behaald worden. De boetes vanuit de KNVB zijn torenhoog voor een kleine vereniging, we praten niet over een paar honderd euro.

 

 1. Er wordt ook weer een beroep gedaan op de vrijwilligheid van de leden. Er worden weer schema’s gemaakt voor onder andere de kantine.
  Er wordt volop gezocht naar scheidsrechters voor de lagere elftallen, weet je iemand of vind je het zelf leuk om een wedstrijdje bij het 2e en/of 3e te fluiten, meld het bij de technische commissie.
  De technische commissie is op zoek naar een leider voor het 2e elftal, ook hiervoor zijn er al verschillende personen benadert maar nog zonder resultaat. Mocht er iemand in jullie kennissenkring dit leuk vinden, meld het ons!

 

 1. Vanaf volgend seizoen zal er ook een billboard geplaatst worden op het terrein met gedragsregels binnen de vereniging. Dit geldt voor alle leden en supporters! Spreek elkaar hier ook op een nette manier op aan, we verwachten dat dit binnen de vereniging breed gedragen wordt.