Arnemuiden 1 – Col. Boys 1

Voor beide ploegen stond er nog wel iets op het spel. Arnemuiden moest winnen om bovenaan te blijven en was afhankelijk van wat RCS zou doen om al het kampioenschap binnen te halen.
Voor de Boys was er nog een waterkansje om het behoud in de derde klasse via de nacompetitie veilig te stellen, maar dan moest er wel zelf gewonnen worden en op de andere velden gunstige resultaten worden gehaald.

Maar de Boys gaven zoals de laatste wedstrijd tegen Lewedorpse Boys niet thuis en het leek of het geloof bij de spelers al helemaal weg was. Na vijf minuten stonden de Boys al achter met 1-0 en typerend voor de laatste wedstrijd werd de speler van Arnemuiden geen strobreedte in de weg gelegd en mocht zo vrij door de verdediging wandelen en de bal achter doelman Leon van Loon schuiven. Nu zou je denken dat de Boys de mouwen eens zouden opstropen maar ze mochten nog blij zijn dat de ruststand maar 4-0 was, want als Arnemuiden iets beter met de kansen was omgesprongen dan hadden de Boys al met de rust achter gestaan met dubbele cijfers.

Na de rust speelden de Boys iets beter, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Wel moet gezegd worden dat het mooiste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Col.Boys. De Boys kregen op eigen helft zo’n 10 meter voor de middellijn een vrije trap te nemen. Raymond Rovers zag de keeper van Arnemuiden voor zijn doel staan en schoot de bal over hem heen in het doel. Na dit doelpunt nam Arnemuiden de wedstrijd weer over, maar verder als 1 doelpunt kwam Arnemuiden niet zodat de eindstand op 5-1 kwam te staan.

De Boys zijn officieel nog niet gedegradeerd, maar kunnen alleen maar gelijk komen met Lewedorpse Boys en Kapelle en dan zullen de Boys de laatste twee wedstrijden moeten winnen met redelijke cijfers, want het doelsaldo van de Boys is ook slechter.

Zaterdag wacht voor de Boys de laatste thuiswedstrijd tegen s.v. Walcheren. De aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.