Verslag Brouwershaven 1 – Col.Boys 1

Na de mooie overwinning tegen SNS vorige week moesten de Boys deze zaterdag afreizen naar Brouwershaven een ploeg die vorige week een mooie overwinning met 1-4 op bezoek bij FC de Westhoek . Zonder de geschorste Danny de Looff moesten de Boys aantreden

Onder een stralend zonnetje maar een harde wind die dwars over het veld stond begonnen beide ploegen aan deze wedstrijd voor beide ploegen stond er eigelijk niets meer op het spel want zowel Brouwershaven als Col.Boys vertoefde in de onderste regionen van de 4e klasse C .

Na een kwartier spelen kwamen de Boys op voorsprong toen een afgeslagen corner voor de voeten van Bart van Loon kwam en deze met een volley in het doel van Brouwershaven belandde . Maar lang konden de Boys niet genieten van de voorsprong want al een minuut later maakte Brouwershaven de gelijkmaker . De Boys probeerde wel maar ze kregen weinig kansen . Het was Brouwershaven dat voor rust nog op een 3-1 voorsprong kwam en eigelijk was toen de wedstrijd al gespeeld .

Na de rust werden de Boys nauwelijks nog gevaarlijk en liep Brouwershaven nog uit naar een 5-1 overwinning . Precies na 90 minuten op het scorenbord floot de uitstekend leidde scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd .
Door de overwinning van FIOS op SNS zakte de Boys weer naar de laatste plaats . Volgende week zaterdag wacht voor de Boys de thuiswedstrijd tegen ZSC ’62  aanvang 14.30 uur