Verslag Col.Boys 1 – Duiveland 1

Het eerste competitieduel voor de Boys was een thuiswedstrijd tegen s.v. Duiveland uit Oosterland .  Tegen deze ploeg werd vorig seizoen de laatste wedstrijd gespeeld en nu mochten de Boys het openingsduel er tegen spelen.

De Boys begonnen in bijna dezelfde opstelling als vorige week tegen WIK voor de beker. Alleen ontbrak Rowdy Kramer en deze werd vervangen door Thijs Nuijens .
De Boys begonnen  vol energie aan de wedstrijd en waren zekere niet de mindere ploeg van Duiveland . Eerlijk gezegd kregen de Boys de betere kansen , maar deze werden helaas niet benut tot de 20e minuut toen Terrence Tazelaar de bal goed teruglegde op Joeri Goulooze en deze de bal achter de doelman van Duiveland schoof . Ook na dit doelpunt kregen de Boys kansen maar ook deze werden niet benut. Duiveland kreeg wel meer balbezit maar echt gevaarlijk werden ze niet tot in de blessuretijd de scheidsrechter een handsbal van Steffan de Looff binnen de zestienmeter zag en de bal op de penaltystip legde . En dit buitenkansje liet Duiveland zich niet ontnemen en zo gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand

Na de rust kwam Daan Wattel in het veld voor Justin v.d. Weele en gingen de Boys weer met dezelfde energie beginnen aan de tweede helft en dat resulteerde dan ook in een grote kans voor Terrence Tazelaar , maar zijn schot was een prooi voor de doelman van Duiveland . 10 minuten voor het einde kregen de Boys het deksel op de neus toen een schot door Duiveland via doelman Raymond Yuen in de rebound  bij een speler van Duiveland terecht kwam en deze de bal beheerst binnenschoof  1-2 . Dit was tevens de eindstand

De Boys hebben zichzelf niet beloond , maar hadden op basis van kansen en inzet zeker een gelijkspel verdiend. Volgende week wacht voor de Boys de uitwedstrijd tegen WIK’57 uit Kerwerve.